Vægbeklædning Haslev, Køge, Rønnede, Tureby, Faxe

Vægbeklædning

Udover malerarbejde tilbyder vi vægbeklædning i forskellige former bl.a. tapet, filt og glasvæv.

Tapet kan skabe særlige stemninger og udtryk og der findes et hav af muligheder. Alt fra det traditionelle, hvor det er enkle og dæmpede nuancer, til et moderne udtryk, hvor der er fokus på farver og mønstre. Det er igen moderne at skabe stemninger med tapet i hjemmet, hvor en farve eller et mønster kan give liv til soveværelset, stuen eller virksomhedens kantine. Vi oplever ofte at kunden ønsker at tapetsere en af væggene, således det forbliver lyst og enkelt, men med lidt dekoration.

Filt og væv er også almindeligt som vægbeklædning, hvor der både findes løsninger som er ideelle til badeværelset og adskillige former for struktur, tykkelse og effekter. Mange beklædninger skal males, men der findes også typer, som er færdiggjort. For at vi kan opsætte tapet, filt og væv, kræves det at væggen er helt jævn og glat. Det kan derfor være nødvendigt med spartling eller renovering inden selve vægbeklædningen påbegyndes. Vi bruger materialer fra Nordsjö, Flügger og Sigma.

Har du brug for hjælp til det rette valg af vægbeklædning, kan vi give dig en grundig rådgivning i de muligheder som findes på markedet. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller ønsker et tilbud på din opgave. 

 

 

Malerfirmaet Holger Jensen & Søn · Giesegårdvej 76 · 4100 Ringsted ·
Tlf: 56 39 87 45 · E-mail: per.d.jensen@mail.dk
Webdesign af Søgemedier A/S