Renovering Haslev, Køge, Rønnede, Tureby, Faxe

Renovering i Ringsted, Køge, Haslev og omegn

Trænger dit køkken, badeværelse eller facade til en renovering, så hjælper vi dig gerne. Hos Malerfirmaet Holger Jensen & Søn har vi adskillige års erfaring med at renovere rum og inventar, så de fremstår på den bedst mulige måde. Du kan trygt komme til os, da vi kan løse alt malerarbejde i forhold til renoveringsopgaver i og omkring Tureby, Faxe, Haslev, Rønnede, Køge og Tureby.

Vi mestrer blandt andet:

  • Renovering af facader
  • Renovering af rum
  • Maling af træværk
  • Istandsættelse af ældre vinduer og døre
  • Al bygningsmaleri både indvendigt og udvendigt

Renovering - Når godt håndværk betyder noget

Vi sætter en ære i at udføre kvalitetsarbejde, hvor der lægges vægt på en respekt for og en kærlighed til husets oprindelige udtryk. Vi sørger for at bevare og forlænge husets oprindelige charme og stil, så det kan komme nuværende såvel som fremtidige beboere til gode. Vi arbejder altid professionelt og effektivt, og kvalitet gennemsyrer vores arbejde lige fra udførelsen til udvælgelsen af den optimale maling samt overholdelse af tidsfrister.

Stolte traditioner, som føres videre

Malerfirmaet Holger Jensen & Søn er et familiejet firma, hvor indehaveren er fjerde generation af familien. Med maling i blodet har vi i mange år arbejdet på at forskønne rum og boliger. Vi har desuden udført mange istandsættelser og renovationer, hvor nedslidte rum er blevet renoveret og afsluttet med et flot malerarbejde, som satte prikken over i’et. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre nærmere om vores fordelagtige priser eller arbejdsprocedurer.

Mangler du en samarbejdspartner til dit renoveringsprojekt?

Så tøv ikke med at kontakte os. Vores nummer er 56 39 87 45 eller mobil 29 25 15 25. Vi har stor erfaring med renoveringsprojekter fra bl.a. Faxe, Haslev, Køge, Rønnede, Tureby og Ringsted. Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Malerfirmaet Holger Jensen & Søn · Giesegårdvej 76 · 4100 Ringsted ·
Tlf: 56 39 87 45 · E-mail: per.d.jensen@mail.dk
Webdesign af Søgemedier A/S