Maling af facader Haslev, Køge, Rønnede, Tureby, Faxe

Maling af facader

Vi har i mange år arbejdet med renovering og maling af facader. Vi kan derfor tilbyde en kompetent rådgivning, der tager udgangspunkt i dine ønsker i forhold til dit hus.  

Udvalget af produkter og farver til facader er stort, og det kan derfor virke uoverskueligt at vælge det rigtige. Her står vi altid klar med gode råd om holdbare produkter og stilfulde farvesammensætninger.

Har huset fremspring i murværket ved taget og ved vinduerne, eller udsmykninger som borter, gesimser og ranker, så kan de med fordel males i en anden farve end resten af huset. Dette giver huset liv og et personligt udtryk. Hvis der er andre bygninger på grunden, bør de indgå i overvejelserne omkring valg af farve til facaden, så resultatet bliver pænt og gennemført.

Maling af træhuse

Som en særlig ekspertise tilbyder vi maling af træhuse. Vi har mange års erfaring med arbejdet og rådgiver gerne om, hvordan du sikrer den bedste vedligeholdelse, så huset altid fremstår flot.  

Vores leverandører til maling af facader er Nordsjö, Flügger, Sigma, KR farveteknik og Skandinavisk Jura, som vi bruger til kalkning af dit hus.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på parcelhuset, sommerhuset, etageejendommen eller din virksomhed. 

 

Malerfirmaet Holger Jensen & Søn · Giesegårdvej 76 · 4100 Ringsted ·
Tlf: 56 39 87 45 · E-mail: per.d.jensen@mail.dk
Webdesign af Søgemedier A/S