Profil Haslev, Køge, Rønnede, Tureby, Faxe

Profil - Malerfirmaet Holger Jensen

Vi er en familieejet virksomhed, som har en lang og traditionsrig historie. Som fjerde generation af familien, er jeg i dag indehaver af Malerfirmaet Holger Jensen & Søn.

Vi er et alsidigt malerfirma, der med mange års erfaring i malerbranchen kan rådgive om det rette valg for dig. Vi kan derfor løse enhver opgave inden for malerarbejde.

Vi løser maleropgaver inde og ude, for både private- og erhvervskunder. Vores arbejdsopgaver spænder vidt - fra maling af vægge og lofter, til genopfriskning og renovering af facader og træhuse, samt restaureringsarbejde på ældre bygninger.

Med vores placering i nærheden af Giesegaard Hovedbygning tæt på Faxe Kommune (med vores værksted i Haslev), Køge, Ringsted og Næstved løser vi mange opgaver for kunder i området, men vi kan også varetage opgaver på resten af Sjælland.

Kvalitet og æstetik

Kvalitet og æstetik er kernebegreber i vores arbejde, og vi sørger altid for at levere et færdigt malerarbejde, som lever op til dine forventninger omkring service, udførelse og kvalitet. Med vores faglige kompetence inden for malerarbejde, kan vi vejlede dig til de rigtige produkter, farver samt udføre en professionel løsning, der gavner dig de næste mange år.     

Vi er tilsluttet branche- og arbejdsgiverforeningen Danske Malermestres Garantiordning. Det er din garanti for, at arbejdet bliver udført ordentligt af kvalificerede malere.

Du kan læse mere omkring vores historie, hvad vi tilbyder samt vores referencer her på hjemmesiden. Du kan også altid ringe til os på 29 25 15 25, for at høre mere omkring hvilke muligheder der findes, samt få et uforpligtende tilbud.

 

Med venlig hilsen 

1 Underskrift

Malerfirmaet Holger Jensen & Søn · Giesegårdvej 76 · 4100 Ringsted ·
Tlf: 56 39 87 45 · E-mail: per.d.jensen@mail.dk
Webdesign af Søgemedier A/S